Padlizsános-fetás csirke

Elkészítés módja
1. A húst megmossuk, leszárogatjuk, majd 2 centi vastag csíkokra vágjuk. A fűszersót az olajjal elkeverjük, majd a csirkére öntjük, és jól összeforgatjuk vele. Letakarva, hűtőszekrényben egy órán át érleljük.
2. Közben a hagymát fölkarikázzuk, a padlizsánt vékony csíkokra metéljük.
3. Egy nagyobb serpenyőt fölforrósítunk, a csirkét belerakjuk, kevergetve 2-3 percig pirítjuk. Ekkor kerül bele a hagyma és a padlizsán. A bazsalikommal és az oreganóval fűszerezzük, megsózzuk, megborsozzuk, kevergetve 8-10 perc alatt készre pirítjuk.
4. Mielőtt elkészülne, a kockákra vágott paradicsomot is hozzáadjuk, végül tálalás előtt a fölkockázott fetát is rászórjuk.
Köszönjük a dicséretet.
Nagyon guszta étel!