Oroszkrém torta (gyümölcsökkel)

Elkészítés módja
1. Először is megsütjük a 2 piskótát, ha kihűlt, lekvárral megkenjük és feltekerjük.
2. Elkészítjük a krémet: A tejben elkeverjük a pudingport, a cukrot és a vaníliás cukrot, majd sűrűre főzzük.
3. Ha teljesen kihűlt, akkor a tejszínt felverjük kemény habbá, majd összekeverjük a pudingos krémmel.
4. A gyümölcsöt lecsepegtetjük, majd belekeverjük a krémbe.
5. Végül beletesszük a rumaromát is.
6. A piskótatekercset felszeleteljük és kibélelünk vele egy jénai tálat.
7. Elkezdjük rétegelni a krémet a piskótával, míg a tetejére nem érünk.
8. Én egy éjszakára hűtőbe teszem, másnap finomabb.
9. Díszítés krémmel, esetleg tejszínnel.
hozzáadtam a kedvencekhez :)
Köszönöm karperec:) Ezt egy egy srácnak készítettem, és a meccs végén adták át neki, meglepi volt hiszen születésnapja alkalmából rendelték neki a fiúk :))
Ez igen! Örülhetett aki kapta, nem mindennapi a "sport torta"! :)
Köszönöm manócska, igyekszem az lenni :)
Nagyon ügyes vagy. Gratulálok.
Köszönöm :)
Nagyon szép!
Gratulálok Ágikám.
Köszönöm a választ :)
Ha a krém az orosz, akkor Oroszkrém torta, viszont ha a torta az, akkor Orosz krémtorta. A gasztronómiában rengeteg kivétel van, meg furcsa írás és szóösszetétel, nem csoda, ha van aki eltéved közöttük, amikor azok is el szoktak, kik napról-napra ezzel dolgoznak. :)
Valószínű az orosz krémtorta a helyes . Annyira nem vagyok benne biztos.
Nagyon szép torta, csak nem világos számomra, hogy oroszkrém-torta, vagy orosz krémtorta.
Köszönöm szépen! :) Igyekszem mindig a tökéletességre odafigyelni , az íze pedig kiváló :)
Nagyon szépen megmunkált és kivitelezett munka. Szívesen megkóstolnám.
A kisfiam biztos értékelne egy ilyen szép "labdát".!!!