Körtés falat körtechipsszel

Elkészítés módja
1. A tésztához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéhez hozzáadjuk a vizet és keményre verjük. Beletesszük a tojássárgáját, cukrot és tovább verjük. Végül óvatosan beleforgatjuk a kakaóport, sütőport és lisztet. Készre sütjük.
2. A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk. A pudingot a cukorral, tejjel kikeverjük. A hámozott körtéket leturmixoljuk pár csepp citrommal, hogy ne barnuljon meg. A kettőt egybekeverjük és óvatosan beleforgatjuk a keményre vert tejszínhabot, végül a kis lángon felolvasztott zselatint. A krémet habzsákba töltjük és egy órára hűtőbe tesszük.
3. Közben formával kiszúrjuk a piskótát, uborkagyalun leszeleteljük a körtét. A vizet a cukorral összekeverjük, belemártjuk a körteszeleteket (épp csak áthúzzuk a vízen), majd sütőpapírra helyezve őket, 140 fokon 1 órát szárítjuk.
4. A kiszúrt formákra krémet nyomunk habzsákból, feltuningoljuk tejszínhabbal, csokiszósszal és kidíszítjük a körtechipssel.
Köszönöm Edit! Próbáltam eltüntetni a sok körtét :)
Nagyon jól néz ki!
Tetszik!
Kedvesek vagytok,köszönöm!
Nagyon jól néz ki:)
Köszönöm szépen! :)
Különleges és finom édesség. No meg tényleg mutatós is.
Nagyon mutatós!Nem készítettem még gyümölcsből csipszet.