Fokhagymás tejben pácolt, sajtos-baconos csirkemell

Elkészítés módja
1. Fél liter tejbe ízlés szerint fokhagymát reszelek.
2. A hússzeleteket beleteszem a páclébe. Fél napot vagy éjszakát marad benne.
3. Egy serpenyőben kevés olajat hevítek. A pácból kivett húsokat egy kicsit elősütöm. A maradék páclét a tepsi aljára öntöm. Az átsült húsokat kicsit sózom, borsozom.
4. Az egy csomag szeletelt bacon szalonnával a húsokat teljesen körbetekerem és a tepsibe teszem.
5. 1 pohár tejfölbe petrezselymet vagdosok és a húsokra kenem.
6. A tejfölre sok sajtot reszelek, fóliával lefedem és szép pirosra - vagyis amíg a sajt megolvad - sütöm.
Tetszés szerinti körettel tálalom.Fokhagymás tejben pácolt, sajtos-baconos csirkemell recepthez fűződő történet, jótanács
Készítettem már sertéshúsból is. Mindkettő nagyon finom omlós. A tej, amiben a hús sült, szépen összeesett, és a köret mellé kiváló. Próbáld ki.
Köszönöm Ágikám
Ez jól hangzik! :) Kedvenc lett :))
Köszönöm nagyon finom gyors étel.
Kiadós, finom ételnek nézem, nem is bonyolult, pont nekem való!
Étvágygerjesztő.:)
Az alsó tányérokat postázhatod nekünk.
Remekül néz ki,bizonyára nagyon finom.