Epertorta
Elkészítés módja
1. Megsütjük a piskótát, majd elkészítjük a krémet.
2. A margarint habosra keverjük a cukor felével és hozzáadjuk a tejjel és a maradék cukorral elkészített, lehűtött pudingot.
3. Jó alaposan kikeverjük és beleforgatjuk a tejszín keményre vert habját.
4. A piskótát kettévágjuk, az alsó lapot megkenjük a krém háromnegyed részével, amelybe előzőleg az eperdarabokat is lazán belekevertük, majd rátesszük a tortalap másik felét.
5. A tetejére rákenjük a maradék krémet és tejszínnel, akár eperszemekkel díszítjük.
Nagyon szépek a tortáid ,gratulálok!
Gratulálok a szép tortádhoz.
Az íze is nagyon finom lehet Marcsi
Nagyon szép és gusztusos. Gratula:)
Köszönöm mindenkinek :)
Szép, igényes torta, bár itt az oldalán a csokoládé csorgatás nekem nem hiányozna, azonban az élvezeti értékéből ez nem von le semmit! Úgy az 1/4-edével biztos megbirkóznék... :)
Nagyon szép!
Gratulálok a sok szép tortádhoz Ágikám.
Köszönöm nektek! :) Küldöm máris! :)
Ágica ez nagyon szép!!! Egy szelet nekem is jöhetne!:)
No ha ezt a műremeket gurítani is lehet, mondom a címet. Nagyon gusztusos igényes munka! Összetevőit olvasva igazi finomsággal állunk szemben.