Henike91
Németh Henrietta
Bemutatkozás:
nincs megadva.
- Név
- Németh Henrietta
- Felhasználói név
- Henike91
- Weboldal
- -
- Regisztráció időpontja
- 2021. 09. 07. 23:35
- Utoljára belépett
- 2021. 11. 18. 08:38
- Mesterszakács
- -
- Feltöltött receptek
- -
- Feltöltött cikkek
- -
- Hozzászólások
- -
- Kedvenc recepjei
- 9 db
Nincsenek receptjei.
Weboldalunkon a receptek feltöltése, ahogy a cikkek feltöltése is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon tölthet fel recepteket. Ha Te is kedvet kaptál recept feltöltéshez, ide kattintva máris kezdheted.
Fokhagymás-mustáros csirkemell
1. A ketchupot és a mustárt összekeverjük az oregánóval, zúzott fokhagymával, sóval és olajjal. 2. A csirkemell filéket felszeleteljük, beletesszük a..
Fokhagymás szelet
1. A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk. 2. Felhevített olajban elősütjük. 3. A fokhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és kissé megforgatjuk a serpeny..
Spenótos penne
1. A megmosott parajleveleket forrásban lévő, enyhén sós, szódabikarbónás vízben puhára főzöm. (A szódapor azért kell,hogy a paraj a színét megőrizze)..
Zöldborsós sertésragu
1. A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk. Az olajat egy serpenyőben kissé megforrósítjuk, a hagymát beleszórjuk, és kevergetve, kis lángon 4-5 pe..
Sertéspaprikás
1. A húst megmossuk, kockákra vágjuk. 2. A hagymákat apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk. 3. Zsíron megfonnyasztjuk a hagymát, rátess..
Pécsi aprópecsenye
1. A húst lehártyázzuk, majd vékony szeletekre vágjuk, tenyerünkkel kissé ellapítjuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk, kisütjük, majd a szűzpecsenye ..
Mexikói sertéstokány
1. A húst, szalonnát, paprikákat, újhagymát csíkokra vágjuk. 2. A vöröshagymát apróra vágjuk. 3. A szalonnát megpirítjuk és a zsírján megdinszteljük..
Joghurtos, kukoricás spenót
1. A szűrőbetétet egy tál fölé tesszük. Egy tiszta konyharuhát fektetünk bele, a joghurtot beleöntjük. 1-2 órán át, de akár egész éjszakára így hagyju..
Sarkadi pecsenye
1. A karajt 4 egyforma szeletre vágjuk, majd kiverjük, széleit bevagdossuk, és a só kétharmadával behintjük. Egy serpenyőben, az olvasztott vajon nagy..
Nincsenek hozzászólásai.
Weboldalunkon a hozzászólások írása cikkekhez vagy receptekhez, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat hozzászólást cikkekhez vagy receptekhez.
Nincsenek cikkei.
Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.