Pécsi aprópecsenye

Elkészítés módja
1. A húst lehártyázzuk, majd vékony szeletekre vágjuk, tenyerünkkel kissé ellapítjuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk, kisütjük, majd a szűzpecsenye szeleteket ráfektetjük.
2. Megforgatva, 3-4 perc alatt fehéredésig sütjük. Kevés sóval meghintjük, megborsozzuk, a zúzott fokhagymával fűszerezzük, 1-2 percig pirítjuk. A gombát, a paprikát és a paradicsomot 1 centis kockákra vágjuk, és a pecsenyéhez adjuk, a karikákra vágott kolbásszal együtt.
3. A fölaprított petrezselyemmel megszórjuk, majd 7-8 perc alatt puhára pároljuk.
4. A bort ráöntjük, még néhány percig pároljuk.
5. A burgonyát 3-4 milliméter vastagra fölszeleteljük, Bő olajban kisütjük, jól lecsöpögtetjük, majd közvetlenül a tálalás előtt a kolbászos pecsenyével összeforgatjuk.
Tetszik finom laktató étel.
Köszönöm a receptet Marcsi
Jó laktató menü.
Köszönöm szépen.