Sertésborda Márthi módra

Elkészítés módja
1. A töltelékhez valókat, tehéntúró, apróra vágott barack, majonéz, zsemlemorzsa, jól összekeverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és oregánóval ízesítjük.
2. A hússzeleteket vékonyra kiklopfoljuk, a tölteléket ráhalmozzuk, végül felgöngyöljük és hústűvel a végeit összetűzzük, és forró olajban szép pirosra sütjük őket.
3. Felezett őszibarackba töltött burgonyapürével és kapros majonézzel kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.