Fokhagymás-mustáros csirkemell
Elkészítés módja
1. A ketchupot és a mustárt összekeverjük az oregánóval, zúzott fokhagymával, sóval és olajjal.
2. A csirkemell filéket felszeleteljük, beletesszük a fűszeres pácba, majd összeforgatjuk. 15 percig hagyjuk pácolódni.
3. Közepes méretű tepsit olajjal kikenünk. A pácolt húst belefektetjük, majd megszórjuk reszelt sajttal.
4. Alufóliával lefedjük, majd előmelegített sütőben 40 percig sütjük. A fólia eltávolítása után még 10 percre visszarakjuk a sütőbe.
Fokhagymás-mustáros csirkemell recepthez fűződő történet, jótanács
Egy ünnepi ebéd egyik fogása volt.
Kedves István!
Köszönjük észrevételét! Dolgozunk a megvalósításon :)
Üdvözlettel: Mesterszakács
Kedves szerkesztőség!
Sajnos nem találtam lehetőséget a kedvenc receptek elmentésére. Jó lenne egy ilyen opció is, hogy ne kelljen mindíg a kereséssel bajlódni.
A fenti receptnél nincs sütési hőfok írva. Kérném a recept kiegészítését.
Válaszukat előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Varga István