Fűszeres csirkecsíkok, mozzarellás paradicsommal

Elkészítés módja
1. A húst megmossuk, leszárogatjuk, majd vékony csíkokra metéljük. Az olajat a fűszersóval, a borssal, a mézzel, a fehérborral és a tabasco-mártással jól elkeverjük. A fűszeres olajat a húsra öntjük, alaposan összekeverjük, majd legalább 10 percig állni hagyjuk. A wok-ot fölforrósítjuk, az ízes csirkét beledobjuk, majd kevergetve, rázogatva 4-5 perc alatt megsütjük. Amikor elkészült, tálra szedjük.
2. A megmosott paradicsomokat keresztben félbevágjuk, majd a wok-ban maradt fűszeres olajba dobjuk, három-négy perc alatt megpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, a zúzott fokhagymával fűszerezzük, majd a lecsöpögtetett mozzarellagolyókat is rádobjuk. Még egy percig pirítjuk, épp csak addig, míg a sajt egy kissé megolvad.
3. Tálaláskor a mozzarellás paradicsomragut tányérra szedjük, a pirított csirkét ráhalmozzuk, végül a fölaprított bazsalikommal megszórjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.