Dagadt paprika
Látván az elkészített ételt rögtön észrevehető, hogy a vastag ereket nem kell a paprikából kivágni, pedig a recept azzal kezdődik.
Bemutatkozás:
nincs megadva.
Nincsenek receptjei.
Weboldalunkon a receptek feltöltése, ahogy a cikkek feltöltése is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon tölthet fel recepteket. Ha Te is kedvet kaptál recept feltöltéshez, ide kattintva máris kezdheted.
Nincsenek kedvencei.
Weboldalunkon a kedvencek funkció használata regisztrációhoz kötött. A funkció segítségével bármely regisztrált felhasználónk szabadon összgyűjtheti kedvenc receptjeit.
Látván az elkészített ételt rögtön észrevehető, hogy a vastag ereket nem kell a paprikából kivágni, pedig a recept azzal kezdődik.
Csak mert a nagyi megmosta a húst nem jelenti azt, hogy úgy jó. Bizonyítva van, hogy nem kell mosni, pláne a csirkét nem is szabad. A mosással terjesztjük a szalmonellát a munkafelületeken.
zsenge spárgának nincs "héjja" Soha nem hámozom, mint a gombát sem, csak nedves ruhával megtörölgetem.
Morzsoltam az élesztőt, állt, áldogált a vízben, aztán semmi. Mint egy szürke mosogatólé. Kiöntöttem. Elgondolkodtam. Aztán eszembe jutott, hogy az élesztő akkor indul be, ha egy kis cukor is van a vízben. Egy mokkáskanál cukor, és csodák csodája, pezseg. Na, ez hiányzik a receptből.
Nagyon régen csinálom ezt a finom sós rudacskákat és rájöttem, hogy sokkal egyszerűbb kinyújtani a tésztát, megkenni tojással, megszórni a sajttal, és csak a ezután csíkokra vágni. A sajt mind a tésztán marad.
Én az ilyen rizst mindíg együtt főzöm a zöldségekkel. Egyszerre párolódik meg a rizs és a zöldség akkor is ha friss, akkor is ha fagyasztott.
Ugyan abban a cipőben járok mint mások. Ahol lakom nincs borjúmáj.
Viszont a báránymáj finom, a feleségem azt mondja nem lehet megkülönböztetni a borjútól. A lényeg, hogy a hártyát le kell húzni róla (pepecselés) mert az olyan mint a cellofán és kőkemény lesz a sütésnél.
Nincsenek cikkei.
Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.