Név
George Barna
Felhasználói név
georgeba
Weboldal
-
Regisztráció időpontja
2013. 05. 14. 13:09
Utoljára belépett
2021. 01. 23. 10:03
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
-
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
9 db
Kedvenc recepjei
-

Nincsenek receptjei.

Weboldalunkon a receptek feltöltése, ahogy a cikkek feltöltése is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon tölthet fel recepteket. Ha Te is kedvet kaptál recept feltöltéshez, ide kattintva máris kezdheted.

Nincsenek kedvencei.

Weboldalunkon a kedvencek funkció használata regisztrációhoz kötött. A funkció segítségével bármely regisztrált felhasználónk szabadon összgyűjtheti kedvenc receptjeit.

Dagadt paprika

Dagadt paprika

Látván az elkészített ételt rögtön észrevehető, hogy a vastag ereket nem kell a paprikából kivágni, pedig a recept azzal kezdődik.

Egytál
22
Aprópecsenye, ahogy a nagyitól tanultam

Aprópecsenye, ahogy a nagyitól ta...

Csak mert a nagyi megmosta a húst nem jelenti azt, hogy úgy jó. Bizonyítva van, hogy nem kell mosni, pláne a csirkét nem is szabad. A mosással terjesztjük a szalmonellát a munkafelületeken.

Egytál
4
Frissítő spárgasaláta

Frissítő spárgasaláta

zsenge spárgának nincs "héjja" Soha nem hámozom, mint a gombát sem, csak nedves ruhával megtörölgetem.

Saláta
1
Házi kenyér

Házi kenyér

Morzsoltam az élesztőt, állt, áldogált a vízben, aztán semmi. Mint egy szürke mosogatólé. Kiöntöttem. Elgondolkodtam. Aztán eszembe jutott, hogy az élesztő akkor indul be, ha egy kis cukor is van a vízben. Egy mokkáskanál cukor, és csodák csodája, pezseg. Na, ez hiányzik a receptből.

Pékáru, szendvics
1
Mini stanglik túrós tésztából

Mini stanglik túrós tésztából

Nagyon régen csinálom ezt a finom sós rudacskákat és rájöttem, hogy sokkal egyszerűbb kinyújtani a tésztát, megkenni tojással, megszórni a sajttal, és csak a ezután csíkokra vágni. A sajt mind a tésztán marad.

Sós sütemény
5
Sült csirkecomb zöldséges rizzsel

Sült csirkecomb zöldséges rizzsel

Én az ilyen rizst mindíg együtt főzöm a zöldségekkel. Egyszerre párolódik meg a rizs és a zöldség akkor is ha friss, akkor is ha fagyasztott.

Szárnyas
3
Borjúmáj Marie Antoinette módra

Borjúmáj Marie Antoinette módra

Ugyan abban a cipőben járok mint mások. Ahol lakom nincs borjúmáj.
Viszont a báránymáj finom, a feleségem azt mondja nem lehet megkülönböztetni a borjútól. A lényeg, hogy a hártyát le kell húzni róla (pepecselés) mert az olyan mint a cellofán és kőkemény lesz a sütésnél.

Egyéb hús
10

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.