Név
Magyarics Bea
Felhasználói név
Bei90
Weboldal
-
Regisztráció időpontja
2020. 11. 17. 01:54
Utoljára belépett
2020. 11. 17. 02:11
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
-
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
-
Kedvenc recepjei
4 db

Nincsenek receptjei.

Weboldalunkon a receptek feltöltése, ahogy a cikkek feltöltése is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon tölthet fel recepteket. Ha Te is kedvet kaptál recept feltöltéshez, ide kattintva máris kezdheted.

Virslis kifli
recept megtekintése

Virslis kifli

könnyű
0

1. A tejet meglangyosítjuk. Belekeverjük a cukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt, s meleg helyen letakarva 10-15 perc alatt felfuttatjuk. A lisztet ..

Túrós batyu
recept megtekintése

Túrós batyu

könnyű
0

1. A töltelékhez szükséges alapanyagokat egy tálba szórjuk, majd alaposan összekeverjük. 2. A hajtogatott, majd pihentetett élesztős vajastésztát eny..

Pihe-puha kakaós csiga
recept megtekintése

Pihe-puha kakaós csiga

közepes
0

1. A tejet fellangyosítjuk egy evőkanál cukorral, majd belemorzsoljuk az élesztőt és hagyjuk felfutni. 2. Egy nagy tálba kimérjük a lisztet, beletes..

Bögrés  pogácsa
recept megtekintése

Bögrés pogácsa

könnyű
2

1. Az élesztőt a tejföllel elkeverem. 2. A többi hozzávalóval összegyúrom és a tésztát jól kidolgozom. 3. Amikor sima a tészta, 1-2 órára, vagy egy ..

Nincsenek hozzászólásai.

Weboldalunkon a hozzászólások írása cikkekhez vagy receptekhez, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat hozzászólást cikkekhez vagy receptekhez.

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.