Csirke brassói

Elkészítés módja
1. A csirkemellet megtisztítjuk, a rajta lévő hártyát, inakat kivágjuk és kisebb kockákra szeleteljük.
2. Ezután megmossuk és a vizet lecsepegtetjük róla.
3. Egy nagyobb teflon serpenyőben étolajat hevítünk, majd rádobjuk a finomra vágott hagymát.
4. Üvegesre pároljuk, majd rátesszük a csirkehúst.
5. Fehéredésig kevergetjük, megszórjuk a fűszerkeverékkel, 1 dl vízzel felöntjük és jól összeforraljuk. (Bánjunk óvatosan a fűszerkeverékkel, nehogy túl sós legyen az ételünk.)
6. A körethez a burgonyát megtisztítjuk, kockákra vágjuk és megmossuk.
7. Forró étolajban, 3 részletben kisütjük és a hússal összeforgatva tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.