Firenzei pulykacsíkok

Elkészítés módja
1. A húst megmossuk, majd vékony csíkokra vágjuk. A félkarikára szelt hagymát a fölhevített olajon megpároljuk, a húst rádobjuk, 2-3 perc alatt kevergetve megpirítjuk.
2. Megsózzuk, megborsozzuk, majd a megmosott paradicsomot meg a lecsöpögtetett olajbogyót is hozzáadjuk. A bazsalikommal fűszerezzük, még néhány percig pirítjuk és azon melegében, párolt rizzsel körítve tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.