Firenzei pulykacsíkok

Firenzei pulykacsíkok recept
Hozzávalók
•  40 dkg pulykamellfilé
•  olaj
•  1 vöröshagyma
• 
•  1 mokkáskanál őrölt fekete bors
•  10 szem koktélparadicsom
•  10-15 szem olívabogyó
•  1 kiskanál morzsolt bazsalikom

Elkészítés módja

1. A húst megmossuk, majd vékony csíkokra vágjuk. A félkarikára szelt hagymát a fölhevített olajon megpároljuk, a húst rádobjuk, 2-3 perc alatt kevergetve megpirítjuk.

2. Megsózzuk, megborsozzuk, majd a megmosott paradicsomot meg a lecsöpögtetett olajbogyót is hozzáadjuk. A bazsalikommal fűszerezzük, még néhány percig pirítjuk és azon melegében, párolt rizzsel körítve tálaljuk.

A leírásban szereplő Firenzei pulykacsíkok recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.