Zöldségleves májgombóccal

Elkészítés módja
1. A zöldségeket karikákra szeltem, olajon, kevés vízzel és a többi hozzávalókkal puhára főztem.
2. Amikor megpuhult, felöntöttem a megfelelő mennyiségű vízzel és felforraltam.
3. A zsemlét beáztattam, kifacsartam, hozzákevertem a tojást, a libamájpástétomot, a petrezselyemzöldet.
4. Mivel nem állt össze megfelelő szilárdságúra, ezért még zsemlemorzsát kevertem bele.
5. Nem fűszereztem semmivel, mert a pástétomtól nagyon finom íze lett, nem kellett hozzá se só, se bors.
6. Vizes kézzel formáztam a gombócokat.
Zöldségleves májgombóccal recepthez fűződő történet, jótanács
Próbáljátok ki, gyors, nagyon finom leves lett, többet ér egy tyúkhúslevesnél, amit órákat kell főzni, míg elkészül.
Köszi szépen.
Tuti recept,gyorsan meg van,és finom.
Köszi szépen Manócska.
Nagyon finom levest hoztál.