Zöldségleves májas daragaluskával
Elkészítés módja
1. A leveszöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és karikákra vágjuk.
2. Feltesszük főni a többi hozzávalókkal 3 dl vízben.
3. Amikor megpuhult benne minden, a hagymákat kidobjuk belőle, 3-4 liter vizet öntünk rá és felforraljuk.
4. Előzőleg a galuskához valókat összekeverjük és fél órát állni hagyjuk. (A csirkemájat botmixer segítségével összezúzzuk) A galuskákat vízbe mártott kanállal a levesbe szaggatjuk és lefedve, 5-6 perc alatt készre főzzük.
5. Azon melegében tálaljuk.
6. Hatalmas, megduzzadt galuskákat kapunk, amelynek a receptjét a Mesterszakács oldal kínálatából próbáltam ki.
Vasárnap ismétlés húslevesbe főzve :-)
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.