Túró Rudi torta

Elkészítés módja
1. Az egész tojásokat keverjük jó habosra a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd keverjük hozzá a kakaót is. A lisztet keverjük össze a sütőporral, majd szitáljuk hozzá a kakaós masszához. Ezután óvatosan keverjük össze, majd öntsük bele egy 26 cm-es kizsírozott, kilisztezett tortaformába (a tortaformát sütőpapírral is kibélelhetjük).
2. Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük 15 percig (én légkeverésnél 150 fokon 15 percig sütöttem). A sütőből kivéve helyezzük rácsra, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
3. Egy keverőtálba tegyük bele a túrót, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a tejfölt, a reszelt citromhéjat és a citrom levét, majd alaposan keverjük ki. A vizet forraljuk fel, majd vegyük le a tűzről és öntsük hozzá a zselatint.
4. Ezután keverjük teljesen simára, majd hűtsük ki teljesen. A kihűlt zselatint ezután öntsük hozzá a túrós masszához, majd keverjük alaposan össze. A habtejszínt verjük fel kemény habbá, majd apránként keverjük hozzá a túrós-zselatinos krémhez.
5. A teljesen kihűlt tésztát tegyük vissza a tortaformába, majd öntsük rá a túrós-habos krémet. Ezután tegyük be pár órára a hűtőbe, hogy a krém teljesen megdermedjen.
6. Amikor a torta már teljesen megdermedt, vegyük ki a hűtőből, majd vonjuk be a tetejét olvasztott csokoládéval.
7. Tálalás előtt ízlés szerint szeleteljük fel, majd úgy kínáljuk.
Pont ezt a receptet kerestem, az apukámnak fogom elkészíteni. Köszönöm. :))
Szerintem is nagyon jó recept, mondjuk, én kiegészíteném a tölteléket egy kis piros gyümölccsel, mert gyümölcs fan vagyok.
Nagyon szeretjük. El is mentem , a gyerekek kedvence lesz biztos! Köszi a receptet.
Megy a kedvencekhez!