Töltött cukkini kaporszósszal

Elkészítés módja
1. A cukkiniket megmosom és karalábévájóval eltávolítom a magházát, majd fóliával bélelt tepsibe teszem és megszórom kevés sóval.
2. A töltelékhez a hagymát, gombát, paprikát apróra vágom.
3. Olajon megpirítom a hagymát és hozzáadom a gombát és a paprikát.
4. Sózom, borsozom, majd felöntöm borral és kicsit párolom, majd hagyom kihűlni.
5. A húst sózom, borsozom, a tojással és a többi fűszerekkel, a rizzsel, kihűlt gombával összedolgozom, majd megtöltöm vele a cukkinik belsejét.
6. A tejfölbe keverem a tojást, sót és a parmezánt, jól elkeverem egy villa segítségével.
7. Folyékony margarinnal megöntözöm a töltött zöldségeket és leöntöm az öntettel.
8. 180 fokon 30 percig sütöm.
9. Kapormártással és párolt rizzsel kínálom.
Gusztusos:)
Fincsike:)
Köszi a receptet.
Nagyon jónak ígérkezik.
Köszönöm,és megéri,mert nagyon finom tényleg.
Nagyon finom recept!! Én imádom a cukkinit, kifogom próbálni ezzel a töltelékkel.