Tojásos lecsóval töltött karajszelet
Elkészítés módja
1. A karajszeleteket félbevágtam, de nem vágtam át, majd kiklopfoltam és sóval meghintettem.
2. A finomra vágott hagymát olajon megdinszteltem és rádobtam a kisebb darabokra vágott kolbászt.
3. Kicsit sütöttem, majd hozzáadtam a karikákra vágott paprikát, paradicsomot és zúzott fokhagymát.
4. Sóval, borssal ízesítettem, majd a tojást felvertem, ráöntöttem, és összesütöttem.
5. Hagytam teljesen kihűlni.
6. A karajszelet egyik felére tölteléket halmoztam, majd ráhajtottam a másik felét, végül lisztbe, felvert tojásba, majd újból lisztbe forgattam.
7. Végezetül fedő alatt felhevített étolajban, lassú tűznél kisütöttem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.