Spárgasaláta, zöld almával és grillezett kecskesajttal

Elkészítés módja
1. Tisztítsuk meg a spárgákat és tegyük fel főni enyhén sós-cukros vízben max. 10 percre.
2. Amikor megfőtt szűrjük le és vágjuk fel őket 3-4 centis darabokra.
3. Mossuk meg az almát, vágjuk ki a csutkáját és szeleteljük fel apró kis kockákra.
4. Tekerjük körbe a kecskesajtokat a bacon sonkával, majd tegyük be a mikrohullámú sütőbe, vagy csak egy serpenyőben süssük 3 percig, amíg a sonka ropogós nem lesz.
5. Készítsük el a dresszinget az olajból, tojásból és a málnás borecetből. Szórjuk meg a tárkonnyal.
6. Mossuk meg a vízitormát és vágjuk apróra.
7. Vegyük elő a tányérokat, helyezzük rá a spárgát, az almát, szórjuk meg a vízitormával, vagy rukkolával és öntsük le a dresszinggel.
8. Végül helyezzük mindegyik tányér közepére a ropogósra sült baconos kecskesajtot.
Érdekesen hangzik! Tetszik! :)
Nagyon finom lehet.
Gratulálok a szép fotóhoz is!
szerintem bármilyen borecet jó hozzá csak én a málnásat jobb szeretem..
A málnás borecet helyett mit lehet használni,mert málnásat nem láttam még.Megkérdezhetem?