Spagetti carbonara
Elkészítés módja
1. Az olaj és vaj keverékén megpároltam a hagymát, fokhagymát és a sonkát.
2. Rátettem a petrezselyemzöldet és a borsot.
3. Hozzákevertem az al dente-re főzött tésztát és melegen tartottam, mert a tojással már nem lehet melegíteni, ezért közvetlenül fogyasztás előtt kell a tojással összekeverni.
4. A tojásokat összekevertem és a sajt egy részét is hozzákevertem, ezt a tésztára öntve tulajdonképpen a tészta hője hőkezeli (nem főzi) a tojást.
5. Nincs teljesen átsütve a tojás, ezért frisset szabad csak használni.
6. A maradék sajtot a tányéron szórtam a tésztára.
Spagetti carbonara recepthez fűződő történet, jótanács
Létezik olyan, hogy \" csak így lehet \" Tudja valaki, hogy a tejszín tiltott-e a recepthez vagy megbocsájtható? Olvastam így is, meg úgy is, mindkettő eredetinek tűnt.
mennyei !
Nekünk is ízlett úgy is, de nem merem azt mondani, hogy " csak így " lehet.
Nálunk is mindenki szereti. Szoktam beletenni Én is tejszínt.