Sajttál

Elkészítés módja
1. Először elkészítem a körözöttet, minden hozzávalót alaposan összekeverek, lehetőleg szobahőmérsékletű legyen a vaj is.
2. Ezután nézek egy jó nagy és szép tálat, középre púpozom a körözöttet és elrendezem körülötte ízlésesen a hozzávalókat.
3. Zöld féléket még külön is kínálok hozzá és természetesen pirítóssal és külön vajjal tálalom.
Sajttál recepthez fűződő történet, jótanács
Bár az előételek közé tettem, a sajttál köztudottan "utóétel", mert segíti az emésztést, viszont hús nélkül akár vegetáriánus finomság is lehet, de önálló "egytál" vacsoraként is remek választás.
Nagyon szép,és étvágygerjesztő!
Köszi! :)
Szinte már torta! :)
Szívesen csipeget belőle az ember.
Guszta, sokszínű, étvágygerjesztő.