Pikáns zöldfűszeres vajkrém

Pikáns zöldfűszeres vajkrém recept
Hozzávalók
•  15 dkg vaj
• 
•  frissen őrölt bors
•  1 evőkanál dijoni mustár
•  0.5 csokor petrezselyem
•  3 levél zsálya
•  1 szál csombor
A tálaláshoz:
•  0.5 csokor snidling
•  piros kaliforniai paprika

Elkészítés módja

A puha vajat habosra keverjük, majd sóval, frissen őrölt borssal, a dijoni mustárral, az aprított petrezselyemmel, zsályával, csomborral, és snidlinggel fűszerezzük. Ezután 1 órára hűtőbe tesszük, majd a felszeletelt kenyeret, vagy zsemlét ízlés szerint megkenjük, és megszórjuk az apró kockákra vágott piros kaliforniai paprikával. Pár szál friss zöldfűszerrel díszítjük.

A leírásban szereplő Pikáns zöldfűszeres vajkrém recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.