Sajtos-virslis kiflik
Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóiból a felfuttatott élesztővel kelt tésztát készítek, amit duplájára kelesztek.
2. Kelesztés után vékonyra kinyújtom és az olvasztott margarinnal lekenem.
3. Reszelt sajttal megszórom és háromszög alakú darabokat vágok belőle.
4. A felső vastagabb végébe teszem a méretnek megfelelő virslit és a vastag részénél feltekerem.
5. Tojással lekenem és sajttal megszórom a tetejét.
6. Sütőpapiros sütőlapra teszem és 180 fokon szép pirosra sütöm.
Nagyon jól néz ki:) El is mentem.
Egyszerű,és kiadós!
Seeeemmi laca-faca...!Egyszerű tészta,Isteni eredmény!Csak gratulálni tudok Marika! :)
Köszönöm Mesyke és még finom is
Istenien néz ki:)