Sacher torta másképp

Elkészítés módja
1. A margarint a porcukorral habosra keverjük és egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját.
2. Folyamatos keverés mellett belecsurgatjuk a felolvasztott csokoládét.
3. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és óvatosan a masszához keverjük, utána hozzáadjuk a lisztet és 180 fokos sütőben 50-60 percig sütjük.
4. A bevonómassza elkészítése a következő: egy edényben a vizet, a cukrot és az ecetet állandó keverés mellett felforraljuk, miután felforrt, levesszük a tűzről és a csokoládét belekeverjük, végül hozzáadjuk a margarint is.
5. A kisült tortát kettévágjuk és forró baracklekvárral megkenjük.
6. Kívülről is megkenjük egy kicsit lekvárral és ráöntjük a csokimázt.
7. Ostyadarabokat tördelünk a tetejére, az oldalát pedig ostyarudakkal rakjuk körbe.
Köszönöm szépen
Nagyon szép torta!
Gratulálok Marcsikám.
Nagyon jól néz ki, egyik kedvenc sütim.
Marcsika ez nagyon szépen néz ki!
Kedvenceknél a helye.Köszönöm.