Rókagombás csirkeraguleves
Elkészítés módja
1. Olajon a kisebb kockákra vágott hagymát pár perc alatt megfonnyasztom.
2. Hozzáadom a kockákra vágott csirkemellet, valamint a megtisztított és kockákra szelt zöldségeket.
3. Folyamatos keverés mellett a húst fehéredésig pirítom, hozzáadom a lisztet, a pirospaprikát és a rókagombaszeleteket.
4. Ezek után felöntöm vízzel és puhára főzöm.
5. Amikor elkészül, grízgaluskát teszek bele, tejföllel behabarom és apróra vágott petrezselyemmel meghintem.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.