Rakott kelkáposzta brokkolival és sajttal

Elkészítés módja
1. A kelkáposztát és a brokkolit mossuk meg és tegyük sós vízbe főni.
2. Szeljük fel apró kockákra a hagymát és az olajban pirítsuk üvegesre, majd adjuk hozzá a pirospaprikát és a darált húst.
3. Sózzuk, borsozzuk, majd egy deci vízzel öntsük fel és fedő alatt főzzük puhára.
4. A rizst főzzük elő (lehet zacskós rizs is).
5. Miután minden elkészült, a tepsit olajozzuk ki, morzsával hintsük meg, majd rakjuk ki a tepsi alját a kelkáposztalevelekkel és a brokkoli rózsáival.
6. Terítsük rá a rizst, arra pedig a darált húsból készült pörköltet és végül simítsuk rá a tejfölt.
7. Ezt addig csináljuk, amíg a hozzávalók kitartanak.
8. A legvégén a tejfölre szórjunk reszelt sajtot, majd 180-200 fokon süssük aranybarnára.
Nagyon gusztusos Marcsi! Ezt elkészítem!
Csupa vitaminbomba!
Csuda jól néz ki !
Szeretem a rakott kelt, de így még nem ettem. Ki fogom próbálni.
Szeretem a rakott ételeket.Nagyon jól néz ki! Köszönöm a receptet.