Almás máj
Elkészítés módja
1. A májat szinte lapjában fél centi vastag szeletekre vágjuk. Széleit és az esetleges inas részeit bevágjuk, majd a fűszerkeverékkel meg 4 evőkanál olajjal bedörzsöljük. Letakarva egy éjjelen át hűtőszekrényben érleljük.
2. Az almát hámozás nélkül kisujjnyi vastagon fölszeleteljük, magházát kimetsszük. Az almakarikákat a maradék olajjal megkenve rostélyra vagy grillrácsra fektetjük a májjal egyetemben, és oldalanként 3-4 percig sütjük. Egy kicsit megsózzuk, de vigyázzunk, mert a fűszerkeverék már eleve sós.
3. Puha kenyérrel kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.