Raffaello szelet

Elkészítés módja
1. A tésztához a tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a lisztet és a sütőport.
2. Nagy sütőlapot kibélelünk sütőpapírral és a tészta egyharmadát rákenjük.
3. Az így kikevert tésztából 150 fokon három lapot sütünk. (Ne nagyon barnuljanak meg.) A krémhez a tojássárgáját a pudingporral és egy kevés tejjel jól kikeverjük és a felforralt tejhez öntjük.
4. Folyamatos keveréssel sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük.
5. A margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt tojás-puding főzetet, a vanília aromát és az egészet egy sima, könnyű krémmé dolgozzuk össze.
6. A lapokat megtöltjük a krémmel, a tetejére is hagyunk belőle.
7. Kókuszreszelékkel megszórjuk.
8. Mogyoróval díszítjük.
Raffaello szelet recepthez fűződő történet, jótanács
Forrás:
http://www.youtube.com/watch?v=DI6L3gbOkzk
Annyit változtattam rajta, hogy a videón 1/2 kg margarint írtak, de egy kissé lecsökkentettem.
Köszönöm:)))
Ha kókuszos ,akkor csak finom lehet! :)
.
Biztosan nagyon finom lehet
Szép szeletek
Ebből is jöhet egy adag. Jól néz ki.