Paradicsomleves sajtos galuskával
Elkészítés módja
1. A vizet feltesszük egy fazékba, a többi hozzávalót, fűszereket, hagymákat, paradicsomlevet is hozzáadjuk.
2. Amikor a hagyma belefő, kivesszük a levesből.
3. Olajon a lisztből zsemleszínű rántást készítünk, meghintjük pirospaprikával, vízzel csomómentesre keverjük és a leveshez adjuk.
4. Összekeverjük, majd egyet forralunk rajta és kész is van.
5. A végén még ízesíthetjük ízlésünk szerint cukorral, fűszerekkel.
6. A sajtgaluska hozzávalóit kikeverjük nokedli állagúra.
7. Forró, lobogó sós vízben kifőzzük.
8. Tálaláskor a tányérba szedjük és a levest rámerünk.
Paradicsomleves sajtos galuskával recepthez fűződő történet, jótanács
Nagyon finom. Próbáljátok ki!
Köszönöm Manócska és Gizike.
Ritkábban van nálunk,de szeretjük.
A sajtos galuskával is nagyon finom.
Rizzsel és betű tésztával is szoktam készíteni.
A paradicsomleves az egyik kedvencem!! Legközelebb sajtos galuskával fogom tálalni. Köszönöm az ötletet.
Szeretem a paradicsom levest.