Mozart szelet

Elkészítés módja
1. A hozzávalókból csokis piskótát sütök és 3 egyenlő részre vágom.
2. A tojásokat a tejjel, liszttel, cukorral kikeverem és kis gázon, állandó keverés mellett besűrítem.
3. Amikor kihűlt, hozzáadom a mascarponét, amivel habosra keverem.
4. A nutellát az alsó lapra kenem.
5. A marcipánt, amihez adtam mandulaaromát is, kinyújtom vékonyra és a mogyorókrémre simítom.
6. Erre a színezett aromás zöld krémet teszem.
7. A második lapot is ráhelyezem és erre már csak krémet teszek.
8. Jöhet rá a harmadik lap, amit szintén lekenek.
9. A tojásfehérjét a cukorral és a mandulaaromával gőz felett felverem és a tésztát díszítem vele.
10. A végén még olvasztott csokoládéval tovább díszítem.
Köszönöm szépen.
Írtó finom sütemény A marcipán a finom krémmel együtt tökéletes ízharmónia.
Ínycsiklandó! Én a marcipánért is sajnos oda vagyok, meg a Mozart kugliból is sosem elég. Ezeket összegyúrni, és tortát készíteni belőle, pedig egyenesen merénylet! :)
Szép szeletek!
Szépen feldíszítetted a habbal.
Gratulálok.
Ügyes vagy!
Marcsi ez az egyik kedvencem, de még én nem csináltam. Na most itt a lehetőség!!! Köszönöm a receptet!!!
Szépek a torta szeleteid Marcsi. Tuti finom is.:)