Mokkafánk

Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, egy órát pihentetjük, majd lisztezett gyúrótáblán 3 mm-re nyújtjuk és közepes pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
2. Kivajazott tepsiben megsütjük.
3. A krémhez a feketekávét felfőzzük a liszttel, majd kihűtjük.
4. Kikeverjük a margarint a porcukorral és a kettőt összekeverjük.
5. A krémmel betöltjük a kihűlt 2-2 korongot, majd a mázzal bevonjuk.
6. A mázhoz a forró kávét ráöntjük a porcukorra, hozzáadjuk az olajat és addig keverjük, míg a cukor el nem olvad, vagyis szép, fényes mázat kapunk.
olyan, mintegy mokkás ischler, biztos isteni..
Editke megint remekeltél! Köszönjük!!
Köszönöm szépen Zsuzsa és T.variam.
Régi kedvencünk nekünk is ez a süti.
Készítsétek el!
Én is egyből a kedvencekhez tettem.
Nagyon szeretem a kávés sütiket,mentettem.Köszi,ügyes vagy,szépek lettek!