Mézeskalács

Elkészítés módja
1. A hozzávalókat alaposan összekeverem. Ha szükséges, egy-két evőkanál tejjel lehet segíteni, de nem biztos, hogy ez kell hozzá.
2. Kinyújtom 3 mm vastagra, kiszaggatom és 180 fokos sütőben 8-10 perc alatt megsütöm.
3. A sütőből kivéve rácson hűtöm, mielőtt fémdobozba teszem.
4. Díszítés történhet sütés előtt dióval, díszítőcukorral, vagy kihűlés után cukormázzal, tojáshabbal, de díszítés nélkül is tökéletes.
Mézeskalács recepthez fűződő történet, jótanács
Azért szeretem ezt a receptet, mert "hirtelen felindulásból" is elkészíthető, az ötlet felmerülése után fél óra múlva ehető a mézeskalács. A tésztát sem kell pihentetni, és a kész mézeskalácsot sem kell napokig puhítani. Egyszóval tökéletes :). És az íze is nagyon jó, még én is szeretem, pedig én nem vagyok mézeskalács rajongó.
Köszönöm :)
remekül néznek ki!
Szépek!