Karamellkrémes torta

Elkészítés módja
1. A tojásokat szétválasztom, a sárgáját a cukor felével, vízzel és olajjal kikeverem.
2. A lisztben elkeverem a sütőport.
3. A tojásfehérjét a maradék cukorral habbá verem.
4. A sárga masszába a fehérjét - óvatosan, hogy a hab ne törjön össze - belekeverem.
5. Végül a sütőporos lisztet adom hozzá.
6. Olajjal kikent, morzsával hintett 20 cm-es tortaformában sütöm 170 fokon.
7. A kihűlés után 3 egyforma lapra felvágom és krémmel megtöltöm.
8. A krém készítése: A porcukrot megpirítom, hozzáadom a darált diót és olajjal lekent márványlapra kiöntöm.
9. Amikor kihűlt, apróra összezúzom.
10. A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm és kihűtöm.
11. A tejszínt a porcukorral habbá verem.
12. A kihűlt pudinghoz az összezúzott karamellt és a tejszínhab felét hozzáadom.
13. Ezzel a krémmel a lapokat megtöltöm.
14. A tetejét habbal és csokival díszítem.
Nagyon szép Mária!Csodásan diszítesz!