Karamellás szelet

Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit összegyúrom és négy egyenlő részre osztom.
2. A tésztából lapokat nyújtok és margarinnal kikent sütőben 190 fokon pár perc alatt megsütöm.
3. Amikor mind a négy lap kisült, kihűlés után krémmel megtöltöm.
4. A cukrot egy serpenyőben megkaramellizálom és tejjel felengedem.
5. Amikor a karamell felolvadt, akkor felforralom a karamellás tejet és a vaníliás pudingot felfőzöm benne.
6. Amikor már nem túl forró, akkor keverőgépben a margarinnal együtt habosra kikeverem.
7. A lapokat megtöltöm a karamellás krémmel.
8. Gőz felett a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá felverem és ezzel díszítem fel a sütemény tetejét, amit karamell darabokkal megszórok.
Nagyon szép szeletek!
Gratulálok Marcsi!
Nagyon szép!