Karamell szelet

Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóiból piskótatésztát készítünk, közepes méretű tepsibe öntjük és 180 fokon megsütjük.
2. A pudingporból félreteszünk 2 teáskanálnyit.
3. A krémhez a többi pudingot a tejben megfőzzük, majd kihűtjük.
4. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a pudingot és a kihűlt tészta tetejére simítjuk.
5. A tejszínt felverjük, a krémre kenjük, de nem kell nagyon elsimítani.
6. Két teáskanál karamellpudingot 3 teáskanál cukorral, 2 teáskanál étolajjal és kb. 1-1,5 dl vízzel felfőzünk.
7. A tejszínre csurgatjuk és egy villa segítségével belecirógatjuk a habba, hogy szép márványmintás legyen.
Karamell szelet recepthez fűződő történet, jótanács
Meglátni és megszeretni. :) Finom sütemény, nagyon sokan elkészítették már az ismerőseim közül.
Köszi mindenkinek! :)
Nagyon szép és finom sütemény Rita.
Örülök,hogy találkozhattunk itt.
Várjuk a további munkáidat is.
Szia Rita! Nagyon örülök Neked és s receptednek is!!!! :-)
Ja, és üdv a fedélzeten:))
Nagyon finom sütit sütöttél. Remélem máskor is hozol ilyen finomakat. Mentem is.
Üdvözöljük weboldalunkon.
Feltöltésével esélye nyílt a 10000,- forintos vásárlási utalvány megnyerésére.
Kívánjuk használja sikerrel oldalunkat.