Juhtúrós sztrapacska

Elkészítés módja
1. A szalonnát felkockázzuk, zsírjára sütjük és félretesszük.
2. A burgonyát meghámozzuk és lereszeljük.
3. Hozzáadjuk a tojást és a sót.
4. Annyi lisztet adunk hozzá, amennyit felvesz (nokedli tészta sűrűséget kell kapnunk).
5. Forrásban lévő vízben kiszaggatjuk és a sült szalonnára szedjük, a végén hozzákeverjük a juhtúrót.
6. Tálaláskor tejföllel gazdagíthatjuk.
Köszönöm Ágica!
Hmm... ez szeretem!!! :) Most jöhetne is, így ahogy van!! ;)
Hajrá Karperec!
Na most akkor végre nem körözött lett a juhtúróból... :)
Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
Jó sok juhtúróval, pirított szalonnával! Meg is jött az étvágyam.
Nagyon jó recept.
Köszönöm Szabina.
Amennyire szeretem a juhtúrót kőrözöttnek annyira kevésbé ebben a formában. Talán azért mert melegen nem...Ennek ellenére így látva nagyon gusztusosan van elkészítve.
imádom...