Gyöngytyúk burgonyaágyon
Elkészítés módja
1. A szalonnát feldarabolom és az agyagedény alját kibélelem, amit előtte egy órát hideg vízbe áztattam.
2. Utána egy sor felkarikázott burgonyát teszek.
3. Majd egy sor karikázott vöröshagymát.
4. Erre az ágyra helyezem a befűszerezett combot és a melle húst.
5. Ezután a fokhagymát teszem rá.
6. Utána, amíg el nem fogy, felváltva a hagymát és a burgonyával zárom a sort.
7. A sorokat mindig külön-külön sózom.
Köszönöm! Tényleg finom volt, de ma már tényleg csak volt.
Nagyon jó!! Szeretem!! :)
Tényleg finom volt érdemes volt megcsinálni. De ha jól átgondolom üzemel a dolog csirkével is.
Hú!!! Már megint egy olyan étel, amit nem lehet kihagyni!!! Kedvencekbe!
Hasonlít a fácánhoz és előnye, hogy sörétmentes.
Még nem ettem gyöngytyúkot, biztos nagyon finom. Jöhet egy adag.:)
Ó,kedves Dugódani!
Akkor úgy vagy vele,mint én.
Én is megtartom a "kakaskámat",már erre a rövid időre.
További szép estét,jó éjszakát kívánok:Edit.
Jó kis gyöngytyúk az! Tartsd is meg!
Kedves Edit ! Sajna de ki kell, hogy ábrándítsam de nekem egy azaz egy gyöngytyúkom van de az nem eladó !
Nagyon gusztusos.
Szívesen megkóstolnám,azt a finom házi gyöngytyúkot.
Majd felkereslek és veszek Tőled,ha van eladó.
Még édesanyám életében ettem az igazi tyúkból készült ételeket.
Gratulálok:Edit.
Mondom tényleg így van de a mákos, túrós sütidre vevő lennék.
Minden finomabb, ha agyagedénybe készül. Ha ez volt a mai menü akkor a vacsoràt már biztos kihagytad. Nagyon jó recept!
Köszönöm szépen ! Tényleg az volt
Nagyon finomat főztél gratulálok Marcsi