Pulykamell mangóval és kék sajttal

Elkészítés módja
1. A mangót nem túl vékony cikkekre vágjuk és meghámozzuk. A sajtot vékonyan felszeleteljük vagy összemorzsoljuk. A megmosott és leszárogatott hússzeleteket kissé kiverjük, majd sóval borssal meghintjük.
2. A vajat serpenyőben felforrósítjuk, a hússzeleteket oldalanként 4-5 perc alatt elősütjük rajta, majd egy tűzálló tálra fektetjük. A sajtot rászórjuk, majd a mangót a tetejére rakjuk.
3. 200°C-ra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük. Apróra vágott pisztáciával meghintve, burgonyapürével tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.