Gombás rostélyos

Elkészítés módja
1. Az enyhén kiklopfolt húst sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát készre sütjük.
2. A sütés után visszamaradt olajban megpároljuk az apróra vágott hagymát, rádobjuk a cikkekre vágott gombát és átsütjük.
3. Ha már csak kevés lé van alatta, ráreszeljük a fokhagymát, fűszerezzük, rálöttyintjük a bort és összeforraljuk.
Köszönöm szépen,nagyon finom volt.
egyszerű, de nagyszerű
Igen,ezt a húst nem pácoltam!
Lassú tűzön,többször átforgatva kisütöttem.
Burgonyapürével fogyasztottuk.
Más köretet is adhatunk hozzá.
Számíze szerinti!
Kedves Edit mama! hány fokon sütöd kb. a húst és mennyi ideig? Előtte nem pácolod?
Köret ízlés szerint? Úgy látom ez krumplipüré...