Gombás rostélyos

Gombás rostélyos recept
Hozzávalók
•  4 db vastag szelet rostélynak való marhahús
•  1 db vöröshagyma
•  1 doboz csiperkegomba konzerv
•  1 gerezd fokhagyma
•  1 dl vörösbor

Elkészítés módja

1. Az enyhén kiklopfolt húst sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát készre sütjük.

2. A sütés után visszamaradt olajban megpároljuk az apróra vágott hagymát, rádobjuk a cikkekre vágott gombát és átsütjük.

3. Ha már csak kevés lé van alatta, ráreszeljük a fokhagymát, fűszerezzük, rálöttyintjük a bort és összeforraljuk.

A leírásban szereplő Gombás rostélyos recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (rostélyos) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Gombás rostélyos recept - 4 hozzászólás

  1. Vassné Edit
    Vassné Edit #432 2013. 02. 21. 15:28 Válasz

    Köszönöm szépen,nagyon finom volt.

  2. nragnes
    nragnes #401 2013. 02. 21. 08:28 Válasz

    egyszerű, de nagyszerű

  3. Vassné Edit
    Vassné Edit #391 2013. 02. 20. 20:12 Válasz

    Igen,ezt a húst nem pácoltam!
    Lassú tűzön,többször átforgatva kisütöttem.
    Burgonyapürével fogyasztottuk.
    Más köretet is adhatunk hozzá.

  4. karperec
    karperec #389 2013. 02. 20. 19:04 Válasz

    Számíze szerinti!
    Kedves Edit mama! hány fokon sütöd kb. a húst és mennyi ideig? Előtte nem pácolod?
    Köret ízlés szerint? Úgy látom ez krumplipüré...

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Gombás rostélyos recept - 4 hozzászólás

  1. Vassné Edit
    Vassné Edit #432 2013. 02. 21. 15:28 Válasz

    Köszönöm szépen,nagyon finom volt.

  2. nragnes
    nragnes #401 2013. 02. 21. 08:28 Válasz

    egyszerű, de nagyszerű

  3. Vassné Edit
    Vassné Edit #391 2013. 02. 20. 20:12 Válasz

    Igen,ezt a húst nem pácoltam!
    Lassú tűzön,többször átforgatva kisütöttem.
    Burgonyapürével fogyasztottuk.
    Más köretet is adhatunk hozzá.

  4. karperec
    karperec #389 2013. 02. 20. 19:04 Válasz

    Számíze szerinti!
    Kedves Edit mama! hány fokon sütöd kb. a húst és mennyi ideig? Előtte nem pácolod?
    Köret ízlés szerint? Úgy látom ez krumplipüré...

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.