Frankfurti leves

Elkészítés módja
1. A kelkáposztát leveleire szedjük, megmossuk és csíkokra vágjuk.
2. A krumplit meghámozzuk és apró kockákra daraboljuk.
3. A hagymákat megtisztítjuk, a fokhagymát összezúzzuk.
4. A kelkáposztát a krumplival együtt vízben feltesszük főni.
5. A vöröshagymát is felszeleteljük, valamint a sót, ételízesítőt, 2 db marhahúsleves-kockát, őrölt köményt és a zúzott fokhagymát, paprikát, paradicsomot, borsot, sót hozzáadjuk.
6. Miközben a leves fő, a virsliket 1 cm vastagon felkarikázzuk.
7. Kb. 30 perc alatt megpuhul a káposzta és a krumpli.
8. A tejfölt kevés liszttel, vízzel simára keverjük.
9. Beletesszük a virslikarikákat, pirospaprikával megszórjuk, valamint a tejfölös habarékot hozzáadjuk és felforraljuk.
Köszönöm szépen.
Én mindig krumplival készítem.
Ma pont frankfurtilevest főztem, csak én nem teszek bele krumplit.Biztos azzal is finom.
Tetszik a recepted,beraktam a kedvencekhez...köszönöm szépen!