Epres apróságok

Elkészítés módja
1. A piskótából korongokat szúrunk ki és olvasztott csokoládéba mártjuk.
2. Ha megkötött, habzsákból krémet nyomunk rá, melyet úgy készítünk, hogy a paradise krémet, vaníliás cukrot a tejjel kikeverjük. 20 dkg eperből és a cukorból szószt főzünk, ha kihűlt, a krémhez keverjük, óvatosan beleforgatjuk a felvert tejszínhabot, végül a felolvasztott zselatint.
3. Rányomjuk a korongokra és eperrel díszítjük.
Kiadós, könnyű partisütemény. Jó étvágyat hozzá!
Ez gyönyörű és biztosan finom is...ki fogom próbálni :)
Köszönöm manócska!Édi ez a manócska kép :)
Nagyon szépek:)
Köszönöm Edit!Igazán kedves vagy! :)
Nagyon ötlete,tetszik.