Csiki sertéstokány
Elkészítés módja
1. A sertéshúst, szalonnát, sonkát csíkokra, a gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk.
2. A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a vöröshagymát, hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát és megdinszteljük.
3. Beletesszük a húst, sózzuk, borsozzuk és lepirítjuk.
4. Hozzáadjuk a gombát és addig pároljuk, amíg a hús megpuhul.
5. Ha szükséges, kevés vizet öntünk alá, de csak rövid lében pároljuk, ne főzzük.
6. Rátesszük a sonkát és a zöldborsót, majd a paradicsompürét.
7. Az egészet átpirítjuk és levesszük a tűzről.
8. Sült burgonyával, párolt rizzsel és friss salátával vagy savanyúsággal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Ízletes finomságot hoztál megint! Köszönet!
Kautz Egy baj van ezzel a finomsággal, hogy nincs itt készen előttem!:) Az összetevőit nézve csak finom lehet!
Köszi!!
Igazán hasznosak és szemléletesek ezek a fázisfotók, és a végeredmény is gusztusos!
Nagyon finom amit hoztál , jól néz ki és
kínáltatja magát Marcsi