Citromos csirkeraguleves

Elkészítés módja
1. Az apróra szelt hagymát olajon megfonnyasztom.
2. A húsokat megmosom és apró kockákra vágom.
3. Amikor a hagyma már üveges, hozzáadom a felszeletelt csirkemellet, egy kicsit resztelem, majd felöntöm kb. 1 deci vízzel.
4. A zöldségeket apró kockákra vágom, majd hozzáadom a húshoz és felöntöm az egészet kb. 2 liter vízzel, majd sózom, borsozom.
5. Hozzáadom a közben felaprított tárkonyt, beleteszem a leveskockát és az egészet puhára főzöm.
6. A végén hozzáadom a kukoricát.
7. A tejszínt a liszttel és kevés langyos vízzel kikeverem, beleöntöm a levesbe és kevés citromlével ízesítem.
8. Azon melegében tálalom.




Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.