Brassói aprópecsenye

Elkészítés módja
1. A vöröshagymát apró kockára felvágom, olajon megdinsztelem az apróra vágott fokhagymával együtt.
2. A húst apró kockákra felvágom.
3. Amikor üvegesre párolódott a két hagyma, teszek rá 1 teáskanál piros őrölt paprikát, beleteszem a húst, egy kicsit megresztelem és felöntöm vízzel, hogy ellepje.
4. Teszek bele sót, ízesítőt, majoránnát, borsot és közepes lángon félig megfőzöm.
5. Amikor már félig puha a hús, beleöntöm a zöldborsót és ezzel együtt puhára megfőzöm.
6. Olajban sült burgonyával tálalom.
Remek étel! Mi kicsit szaftosabban szoktuk készíteni, de nem folyósra, csak olyan ragus szaftosra. Nagyon ízletes, kis sült szalonnataréjjal is meg lehet díszíteni! :)