Brassói aprópecsenye

Brassói aprópecsenye recept
Hozzávalók
•  1 kg lapocka
•  30 dkg zöldborsó
•  2 gerezd fokhagyma
•  1 közepes vöröshagyma
• 
•  bors
•  majoránna
•  pirospaprika
•  ételízesítő
•  olaj vagy zsír

Elkészítés módja

1. A vöröshagymát apró kockára felvágom, olajon megdinsztelem az apróra vágott fokhagymával együtt.

2. A húst apró kockákra felvágom.

3. Amikor üvegesre párolódott a két hagyma, teszek rá 1 teáskanál piros őrölt paprikát, beleteszem a húst, egy kicsit megresztelem és felöntöm vízzel, hogy ellepje.

4. Teszek bele sót, ízesítőt, majoránnát, borsot és közepes lángon félig megfőzöm.

5. Amikor már félig puha a hús, beleöntöm a zöldborsót és ezzel együtt puhára megfőzöm.

6. Olajban sült burgonyával tálalom.

A leírásban szereplő Brassói aprópecsenye recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (brassói aprópecsenye, brassói) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Brassói aprópecsenye recept - 1 hozzászólás

  1. karperec
    karperec #4309 2013. 04. 18. 21:17 Válasz

    Remek étel! Mi kicsit szaftosabban szoktuk készíteni, de nem folyósra, csak olyan ragus szaftosra. Nagyon ízletes, kis sült szalonnataréjjal is meg lehet díszíteni! :)

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Brassói aprópecsenye recept - 1 hozzászólás

  1. karperec
    karperec #4309 2013. 04. 18. 21:17 Válasz

    Remek étel! Mi kicsit szaftosabban szoktuk készíteni, de nem folyósra, csak olyan ragus szaftosra. Nagyon ízletes, kis sült szalonnataréjjal is meg lehet díszíteni! :)

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.