Borzas borda

Borzas borda recept
Hozzávalók
•  4 szelet karaj csont nélkül
•  4-5 gerezd fokhagyma
•  20 dkg trappista sajt
•  2 dl tejföl
• 
•  étolaj
•  őrölt fekete bors
•  2 db burgonya
•  liszt
•  1 db tojás

Elkészítés módja

1. A húst kiklopfoljuk, sózzuk.

2. A fokhagymát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük. A burgonyát megtisztítjuk és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.

3. A tojással, reszelt burgonyával, liszttel és kevés vízzel sűrű masszát keverünk. Ízesítjük sóval és őrölt borssal.

4. A húst lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban kisütjük.

5. A tejfölt elkeverjük az apróra vágott fokhagymával és egy kis sóval.

6. Tálalásnál a húsra teszünk a fokhagymás tejfölből, majd reszelt sajtot szórunk rá.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

A leírásban szereplő Borzas borda recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Borzas borda recept - 5 hozzászólás

  1. kautz1009
    kautz1009 #5414 2013. 05. 21. 16:05 Válasz

    Köszi szépen mindenkinek!! :D

  2. Ágica
    Ágica #5403 2013. 05. 21. 10:09 Válasz

    Nagyon jól néz ki! :) Gusztusos és finom :)

  3. Domján Mária
    Domján Mária #5398 2013. 05. 20. 12:58 Válasz

    Már én is sütöttem nagyon finom aki még nem sütötte merem ajánlani
    Gratulálok Jóska

  4. Maya55
    Maya55 #5388 2013. 05. 20. 09:24 Válasz

    Így, ilyen formában még nem készítettem el a karajt. Nagyon finom lehet. Köszönöm az ötletet. Megy a kedvencekbe.

  5. Vassné Edit
    Vassné Edit #5383 2013. 05. 19. 14:18 Válasz

    Nagyon szép,borzas!
    Csirkéből már készítettem.
    Nagyon szeretjük.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Még több karaj recept
Még több karaj recept

Borzas borda recept - 5 hozzászólás

  1. kautz1009
    kautz1009 #5414 2013. 05. 21. 16:05 Válasz

    Köszi szépen mindenkinek!! :D

  2. Ágica
    Ágica #5403 2013. 05. 21. 10:09 Válasz

    Nagyon jól néz ki! :) Gusztusos és finom :)

  3. Domján Mária
    Domján Mária #5398 2013. 05. 20. 12:58 Válasz

    Már én is sütöttem nagyon finom aki még nem sütötte merem ajánlani
    Gratulálok Jóska

  4. Maya55
    Maya55 #5388 2013. 05. 20. 09:24 Válasz

    Így, ilyen formában még nem készítettem el a karajt. Nagyon finom lehet. Köszönöm az ötletet. Megy a kedvencekbe.

  5. Vassné Edit
    Vassné Edit #5383 2013. 05. 19. 14:18 Válasz

    Nagyon szép,borzas!
    Csirkéből már készítettem.
    Nagyon szeretjük.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.