Bazsalikomos csirkemell

Elkészítés módja
1. A csirkemellfilét éles késsel felszúrjuk, az üreget kissé kitágítjuk. A bazsalikom leveleket, megmossuk leszárogatjuk. A csirkemell zsebeibe két-három bazsalikomlevelet bujtatunk. A nyílást fogvájóval összetűzzük. Az így előkészített csirkemelleket kevés sóval bedörzsöljük, majd az olívaolajon aranysárgára sütjük.
2. A narancsokat meghámozzuk, kifilézzük, majd a csirkemell visszamaradó zsirjában kissé megfuttatjuk. A csiliszósszal ízesítjük, a narancslével fölöntjük, kissé beforraljuk, kevés sóval ízesítjük. A keményítőt kevés vízzel simára keverjük, a mártást ezzel sűrítjük.
3. Tálaláskor a csirkemellet kissé ferdén fölszeleteljük, a narancsos mártással körülöntjük. Köretnek barna rizst kínálunk hozzá.
Nagyon szívesen hölgyeink.
Nagyon finom lehet,köszönöm a receptet.
Narancs mártással nagyon finom
Köszönöm a receptet
Nagyon tetszik,köszönöm a receptet.