Tárkonyos csirkecombfilé, zöldséges tésztaágyon

Elkészítés módja
1. A húst sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a finomra vágott kaporral, bazsalikommal és rozmaringgal, majd olajozott tepsire fektetjük.
2. A tejszínt és a joghurtot összekeverjük a mustárral és a kukoricaliszttel, hozzáadjuk a citromok lereszelt héját majd a kifacsart levét is. Sózzuk, borsozzuk és a finomra vágott tárkonnyal fűszerezzük. Ezzel a keverékkel leöntjük a húst, majd közepes hőmérsékleten 180°C fokon (légkeveréses sütőben 165°C) 30 percig sütjük.
3. A körethez a gombát felszeleteljük, a cukkinit csíkokra vágjuk majd serpenyőben forró olívaolajon megfuttatjuk. A tűzről félrehúzva hozzáadjuk a felszeletelt fokhagymát is. A kifőtt tésztát összekeverjük a megsütött zöldségekkel.
4. Tálaláskor, a megsült combfiléket a finom szafttal meglocsolva, zöldséges tésztával kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.