Babgulyás

Elkészítés módja
1. A babot megmostam és a zöldségekkel együtt sós vízben megfőztem.
2. A lapockát felkockáztam, forró olajban a felaprított vöröshagymát és foghagymát üvegesre pároltam, pirospaprikával fűszereztem és hozzáadtam a feldarabolt húst.
3. A húst fehéredésig reszteltem és utána vízzel felöntöttem, sóztam, borsoztam és puhára főztem.
4. Amikor a bab is megfőtt, összeöntöttem a hússal, közben fokhagymás, lisztes rántást készítettem és ezzel a levest berántottam.
5. A kész levest csipetkével dúsítottam.
Babgulyás recepthez fűződő történet, jótanács
Finom, sűrű leves lett.
Köszönöm szépen Editke.
Így szeretjük, amikor jó sűrű
Finom gazdag étel.
Szépen kínáltad Marcsi.
Gratulálok:Edit.
Köszönöm szépen
Finom leves. Nálunk is kedvenc.