Babgulyás

Babgulyás recept
Hozzávalók
•  50 dkg tarka vagy fehér bab
•  0.5 kg lapocka
•  fokhagyma
•  vöröshagyma
•  olaj
•  sárgarépa
•  zöldség
•  zeller

Elkészítés módja

1. A babot megmostam és a zöldségekkel együtt sós vízben megfőztem.

2. A lapockát felkockáztam, forró olajban a felaprított vöröshagymát és foghagymát üvegesre pároltam, pirospaprikával fűszereztem és hozzáadtam a feldarabolt húst.

3. A húst fehéredésig reszteltem és utána vízzel felöntöttem, sóztam, borsoztam és puhára főztem.

4. Amikor a bab is megfőtt, összeöntöttem a hússal, közben fokhagymás, lisztes rántást készítettem és ezzel a levest berántottam.

5. A kész levest csipetkével dúsítottam.

Babgulyás recepthez fűződő történet, jótanács

Finom, sűrű leves lett.

A leírásban szereplő Babgulyás recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (babgulyás) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Babgulyás recept - 4 hozzászólás

  1. Domján Mária
    Domján Mária #3296 2013. 04. 05. 17:01 Válasz

    Köszönöm szépen Editke.
    Így szeretjük, amikor jó sűrű

  2. Vassné Edit
    Vassné Edit #3291 2013. 04. 05. 16:52 Válasz

    Finom gazdag étel.
    Szépen kínáltad Marcsi.
    Gratulálok:Edit.

  3. Domján Mária
    Domján Mária #3278 2013. 04. 05. 14:00 Válasz

    Köszönöm szépen

  4. manócska
    manócska #3277 2013. 04. 05. 13:59 Válasz

    Finom leves. Nálunk is kedvenc.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Babgulyás recept - 4 hozzászólás

  1. Domján Mária
    Domján Mária #3296 2013. 04. 05. 17:01 Válasz

    Köszönöm szépen Editke.
    Így szeretjük, amikor jó sűrű

  2. Vassné Edit
    Vassné Edit #3291 2013. 04. 05. 16:52 Válasz

    Finom gazdag étel.
    Szépen kínáltad Marcsi.
    Gratulálok:Edit.

  3. Domján Mária
    Domján Mária #3278 2013. 04. 05. 14:00 Válasz

    Köszönöm szépen

  4. manócska
    manócska #3277 2013. 04. 05. 13:59 Válasz

    Finom leves. Nálunk is kedvenc.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.