Aszalt szilvás, baconos csirkemell

Elkészítés módja
1. A húsokat hosszú, két ujjnyi csíkokra vágom. 3 szelet szalonnára ráteszem.
2. A szalonnákkal befonom körbe a hússzeletet hármas fonással.
3. Egy éjszakára páclébe teszem a befont húsokat.
4. Másnap a pácléből kiveszem.
5. Egy tepsibe 1 dl vizet és 1 dl tejet öntök. A húsokat beleteszem.Aszalt szilvával megszórom.
6. Fóliával lefedem és kb. 40-45 percig sütöm.
7. Amikor a hús megsült, leveszem róla a fóliát és kicsit színesre sütöm.
8. Rizzsel és burgonyapürével tálalom.
Köszönöm szépen Örülök ,hogy tetszik Marcsi
Nagyon finom lehet.
Gratulálok a tálaláshoz is!
Megint egy finom husi amit kipróbálok.:)